HälsaToppblogg.se storblirliten -

svar till madde

Från Madde:

Hur länge har du hållt på att gå ner i vikt från 92kg till där du e idag? :) Jag hitta din blogg i veckan.. Den e väldigt peppande. Själv börja jag oxå kämpa med min vikt nu i måndags.. Börja på 89kg. Så tittar in i din blogg flera ggr om dagen för att komma igång från min lat sida! ;) KramSVAR:


Hej! :) Jag började i september 2011 å har nu i april gått ner över 20 kilo. Å det ENDA flickor och pojkar, damer och herrar jag har gjort är att ta bort dessa TRE (farligt goda) livsmedel: potatis, ris och pasta..... + lägg på motion på det. Men min enda motion är promenader... Älskar promenader nu :)

Det bästa jag har gjort i HELA mitt liv! Ingen diet utan jag har ätit MAT, mer än förut... Det är så det är, jag åt för lite förut, därför ökade jag i vikt så mycket. Nu äter jag MYCKET, men rätt :) ALL lycka till dig, KÄMPA PÅ, kan JAG så kan DU! kram!

Kommentarer
Postat av: Annica
2012-04-15 @ 22:07:51 URL: http://annicahoglund.blogg.se/

Jag är 1.67 lång. Kram och hoppas din helg varit bra

Postat av: Fröken Danielsson
2012-04-15 @ 22:30:00 URL: http://frokendanielsson.wordpress.com

Hej, vad roligt att du hittade till min blogg. Tack så mycket :) Vilken otrolig förändring du gjort, grattis!! kram

Postat av: Madde
2012-04-26 @ 21:53:22 URL: http://mittlivsommadde.wordpress.com

Hej hej :) Nu har jag hittat hit och man blir riktigt pepp av din blogg:) BRA JOBBAT btw:) Jag kämpar också på för fullt med min viktnedgång och jag har precis samma inställning som du! Ingen diet eller liknande utan jag kör på som vanligt MEN äter allt i måttliga mängder :) Hihi, lycka till nu att nå ditt mål :) ///Madde


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus