HälsaToppblogg.se storblirliten -

Åsikter

Jag följer ingen diet å har inte gjort under min viktnedgång, men ibland gör jag olika LCHF recept.

Annars är jag inte för dieter å jag har endast tänkt med förnuft sedan september månad å under min resa å jag har tappat 23 kilo med ändrad kost å mer motion.

vad tycker ni?
Kommentarer
Postat av: trettiokg - följ min kamp mot drömvikten
2012-05-10 @ 22:35:04 URL: http://trettiokg.blogg.se/

Jag följer inte heller någon diet, använder mig av sunt förnuft, nyttigare alternativ och massa härlig träning :) (Gjorde ju en "kickstart" med nutrilett ett par veckor men det var bara för att ge mig själv en spark i baken). Jag skulle aldrig palla gå på en diet för då blir allt så begränsat. Jag äter ju inte mycket kolhydrater nu men jag kör på mitt eget sätt. Julia-dieten ;)

Postat av: felicia - fotokobran
2012-05-10 @ 23:01:49 URL: http://fotokobran.se

sv; hihi, jaha! :D

Postat av: Anna
2012-05-10 @ 23:26:10 URL: http://overenskommelsen.blogg.se/

Nej jag behöver inte fuska. Jag tycker jag har de jag vill ha i min kost. Jag och en vän har ett kontrakt nu och då får vi inte äta något socker. Till den sista maj är de. Jag är sockerberoende så jag ska hålla mig ifrån de där. Jag äter inte och för att gå ner i vikt. Det är min livsstil :) jag anser inte lchf är någon diet, men man ser alltid olika på saker, och tur är ju de :) jag har tappat i vikt sedan jag började med lchf men jag har även tränat som en tok :) jag har en magsjukdom som har varit väldigt jobbig. När jag började med lchf upphörde den i stort sett. Helt otroligt! Så jag kör med detta för då mår jag bäst. Vad händer hos dig i helgen?

Postat av: Therese - Sockenvägens Söta
2012-05-11 @ 07:15:55 URL: http://lurans.blogg.se/

Jag är int heller ett fan av dieter, annat än viktväktarnas koncept där man kan äta allt men inte jämt... lchf har jag testat, men slutade snabbt, ensidig kost är ALDRIG bra oavsett vad det är man utesluter, så nä. Jag lovar att vi kommer att se en booom med hjärt å kärl sjukdomar om ett par år tack vare hysterin kring denna diet :-/

Postat av: Angie
2012-05-11 @ 07:40:26 URL: http://iwontquit.blogg.se/

Jag har heller aldrig följt någon diet utan bara haft koll på kalorier in och kalorier ut och det har fungerat utmärkt för mig. Känner heller inte att jag är tillräckligt påläst om LCHF för att yttra mig.

Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus