HälsaToppblogg.se storblirliten -

till Pernilla

Från Pernilla:
Kan inte du berätta lite mer om din viktresa? Exakt vad var det som gjorde att du bestämde dig för att lägga om dina kostvanor, börja motionera och gå ner i vikt? Hur gjorde du i början? Hur gör du nu? Etc. Hade varit spännande att höra/läsa :)

Ps. Jag saknar dina "måltidsbilder". Hade varit kul med "det här har jag ätit idag"-inlägg. De är så bra inspiration till vad man kan äta och ändå gå ner i vikt :) Du är ju ett levande exempel på att man kan äta gott och ändå gå ner i vikt!Svar:


Hej:) Jag träffade å blev tillsammans i september 2011 med en karl som är utbildad personlig tränare å älskar allt som har med gym att göra, så det är väl hans förtjänst att jag tog tag i mitt liv, men det är ändå jag som gjort jobbet å även fortsatt även fast vi har gått skilda vägar, eller hur? ;)

Han var/är så vältränad å sund så jag ställde bara frågan rakt ut: hur ska jag göra? Jag fick till svar att ta bort kolhydrater ett tag (potatis, ris och pasta) å promenera raskt. Jag gjorde som han sa å jag tappade mycket i vikt, men jag trodde aldrig att det skulle gå såhär långt. Du vet, jag hade aldrig tänkt starta en blogg eller något sådant, men så gjorde jag det på skoj å för att mitt intresse för hälsa ligger på topp just nu:)

Jag har ätit normalt under hela min resa å även om det har tagit ett tag så har det ändå inte varit en börda för mig eftersom jag fått ÄTA (haha). När jag tänker på september månad så känns det så långt bort, men ändå inte. Det har varit å är en jätterolig resa, speciellt med måttbandet å mina före och efter bilder. Så tips till dig å alla andra är att ta massa bilder, det gynnar en sen:)

Så.. vill man förändra sitt liv så är kosten A O å sen lägga på mer motion:)

Lycka till! Kram Josefina

Kommentarer
Postat av: Latifa
2012-05-23 @ 14:10:30 URL: http://laatifas.blogg.se/

Hej hej, hur är de?

Postat av: Pernilla
2012-05-23 @ 22:29:42

Tack för ditt svar! Och tack för en inspirerande blogg för den delen. Jag fastnar sällan för "hälsobloggar" för många gånger handlar de bara om att man ska äta så lite att man nästan svälter sig själv. Men din blogg känns verklig och någon man kan relatera till - kunna ta till sig! Som du själv skrev - du får äta och ändå gå ner i vikt :D Så lycka till med resten av din viktresa. Du kämpar på bra! Jag ska fortsätta kämpa här hemma jag också:)

Postat av: trettiokg - följ min kamp mot drömvikten
2012-05-23 @ 22:47:28 URL: http://trettiokg.blogg.se/

Bra skrivet, det stämmer så bra! :) Jag älskar mat, skulle inte kunna leva utan det. Men så länge man vet vad som ska bort och börjar motionera så går allt! :) Du har verkligen gjort en fantastisk resa!! Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus