Förändring

Skrivet 2013-04-26 Klockan 13:34:52

Hej!

Dålig på att blogga. Håller mig till instagram, "josefinasnyaliv" heter jag där.

har en hel del utländska följare där så man får även träna sin engelska så det är ju inte helt fel ;)

Har fått något sjukt jobbigt sug efter sötsaker, men nu har det snart gått 1 vecka å jag har varit utan. Jag har även tappat 2 kg på en vecka efter mycket ätande av det onödiga å så är jag igång med morgonpromenaderna. Heja heja, det går om man VILL!

Före/efter

Skrivet 2013-04-09 Klockan 19:17:25Den största förändringen har skett på insidan.....

Skrivet 2013-04-09 Klockan 11:06:23

 

 Hej, 


Jag tänkte berätta lite för er hur min väg har varit från överviktig på 96 kg till hur det är för mig idag.


Jag minns sommaren 2011, jag var riktigt ledsen på mig själv. Jag var ofta trött, tung och tyckte inte alls om kläderna som fanns i garderoben, det var ju bara mörkt och svart. Jag tröttnade på att känna mig helt slut efter några trappsteg, det kändes ju som en löptur. I september 2011 tröttnade jag på alla genvägar till en hälsosam kropp och bestämde mig för att nu jäklar ska jag ta till mig allt hur man gör för att börja motionera och hur jag ska äta.

Jag har som så många andra testat dessa soppor och shakes och ätit svältportioner. Det började alltid med att jag gick ut hårt och tappade mycket i vikt, men sen då? Jag lyckades några veckor, tappade några klädstolekar och sedan var det dags att äta igen. Då blev det plus, stora plus på vågen. Jag visste inte alls hur jag skulle äta efter en soppdiet, därför åkte siffrorna på vågen uppåt och uppåt. 

Jag har gått från 96,5 kilo till dagens 64 kilo på drygt 12 månader och är i dag en smalare och smidigare person. Men den största förändringen är absolut inte vikten. 

Det låter kanske som en klyscha men min största förändring har skett på insidan. Jag har hittat tillbaka till mig själv och jag har slutat svika löften jag ger till mig själv. Fysiskt så är allt så mycket lättare och smidigare, jag är piggare, känner mig fräsch och orkar mer. Allt är bara positivt och jag är så glad och stolt över mig själv. 

Det viktigaste av allt:

Skillnaden den här gången jämfört med tidigare är att jag har ätit vanlig mat.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!