HälsaToppblogg.se storblirliten -

till Hanna

Från Hanna:
Hejsan! Bra jobbat :) kan du skriva om hur du gjort för att gå ner i vikt. Vad du ätit, och INTE ätit?? Hur mycket du tränat, hur ofta och vad du tränat? Hur länge har du hållit på och hur mycke har du gått ner? Haha många frågor ;)
Svar:

Hej:) Tack!:) Jag har ätit allt utom potatis, ris och pasta. Min träning har endast varit promenader. Började i september å har hittills gått ner runt 20 kg, vikten går upp å ner beroende på vätskan i kroppen, osv. Nu mot slutet är det svårast att tappa i vikt. I början rasade de av mig. I början promenerade jag varje dag, blev mellan 5-7 km. Har ingen bestämd dag då jag har vilodag, vilket jag borde ha, men jag älskar att röra på mig numera. Går iaf minst 8 km nu för tiden:) Kram Josefina


Kommentarer
Postat av: heddashälsa
2012-05-23 @ 18:52:24 URL: http://heddashalsa.blogg.se/

Sv: Vikten jag startade på var dryga 100 tunga kg. Idag väger jag runt 88 kg men vågen hatar mig. Den rör på sig sjukt sakta. Jag styrketränar jättemycket så det har hänt mer än vad 12 kg ger rättvisa för kan jag tycka :) Jag vill väga runt 60 kg men vi får se hur jag ser ut. Jag väger mer än vad jag ser ut att väga, det är helt sjukt kan jag tycka haha. Och mina revben buktar redan ut NU när jag ligger på rygg. Tror jag har en sån där stor benstomme men vi får se när magen blivit platt och röven blivit rund vad vågen landar på ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus