HälsaToppblogg.se storblirliten -

Ge 2013 och träningen en nytändning

Hej,


Nytt år och nya möjligheter på detta år, som redan varit hos oss i 2 veckor nu. Nyårslöfte att börja träna för en hel del och för de flesta fungerar det bra att planera in ett härligt, sunt träningsår. 

 
Har ni tänkt tankar nu som jag gjorde i slutet av 2011 att ni var så otroligt less på eran kropp, att det var jobbigt att andas efter några trappsteg, att allt ni vill ÄR att ändra era liv? Men HUR?

Den frågan får jag ofta och jag ställer då frågorna tillbaka: hur vill ni träna? lägga på mer muskelmassa? bli starkare? konditionsträning?
 
Oavsett hur man vill se ut så har iallafall jag lagt upp en kost och träningsplan som gynnar mig och det jag eftersträvar. Genom att göra en långsiktig plan kan du hålla motivationen och träningen vid liv och även göra den rolig, ända fram till ditt mål.

Under denna viktnedgång (JA, jag har också försökt så många gånger tidigare..) så har jag inte alls haft bråttom utan jag har låtit min kropp svara på träningen i sin takt.

För att starta och sätta igång nu så har du kanske en förebild eller någon i din närhet som inspirerar dig? Målbilder hjälper till att kämpa hårt mot ett bestämt mål, men var medveten med att ditt kortsiktiga mål måste vara realistiskt, medan målbilden är ännu mer slit för dig. När du satt upp mål måste du skaffa dig viktiga kunskaper som krävs för att uppnå resultaten.

Läs dig till en del kunskap, men det kan även vara en bra idé att skaffa en personlig tränare för att få ett anpassat träningsprogram för just dig och ett bra kostupplägg.

 
 

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus