HälsaToppblogg.se storblirliten -

Tips!

Godmorgon,


Förbereder mig inför en liten promenad hemåt, därefter en liten frukost och sedan gymmet.

Jag bloggar ju även på Eskilstuna kurirens hemsida och jag får så otroligt mycket mail där från människor som undrar om kosten och träningen. Jag mailar tillbaka att gör inte eran viktminskning så komplicerad.

Jag startade bara, tänkte inte ens på vilket datum det var utan körde bara mina promenader, la om kosten och sen 5-6 veckor senare minus 12 kg på vågen. Oj, vad hände där liksom, vet jag att jag tänkte. Sen har det fortsatt för mig, med viktraset.

Under den här resan hade jag inga speciellt stora krav, ingen tidspress eller var bunden till vissa livsmedel. Visst, jag var väldigt strikt i början, men jag var heller inte sugen på socker eller kolhydraterna.

Kom igen, skippa dessa komplicerade tankar om att en livsstilsförändring är jobbig. Den kommer hålla livet ut och få dig att må så mycket bättre med ett självförtroende som du aldrig trodde fanns inom dig.

Det ÄR det bästa jag har gjort! :)


Kommentarer
Postat av: Joline
2013-01-20 @ 12:56:54 URL: http://enmatmissbrukareskamp.blogg.se/

Åhh, det låter så sunt och "enkelt". Och egentligen är det ju de...

Postat av: Anonym
2013-01-21 @ 02:18:42

Hej Josefina, vill börja med att säga wow vilken resa du har gjort och vad duktig du har varit :)! Jag skulle själv vilja tappa 15 kg. Idag tränar (kondition) 4-5 gånger i veckan. Jag tränar i stort sätt inget gym för jag känner mig inte alls hemma där utan bara otroligt obekväm. Jag skulle vilja fråga om du har några bra tips om hur man ska göra för att lyckas nå sin målvikt? Mat & träning? Just nu känner jag mig lite oinspirerad men samtidigt så vill jag inget hellre än att nå mitt mål men resan dit känns väldigt lång.Vad har du tränat? För du har ju fått en otroligt fin kropp de är sådär jag önskar att min såg ut :). Vore jättesnällt om du ville svara på mina frågor även om du har fått snar liknade förut men jag är helt ny i din blogg :).


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus